Süreyya Güneş Anaokulu

Vizyon: Yüksek standartlarda okul öncesi eğitim hizmetlerini 54-71 aylık arası tüm çocuklara fırsat ve imkan eşitliği temelinde sunan hizmet birimi olmak.

Misyon: 54-71 aylık çocukların fiziksel,duygusal,zihinsel gelişimlerini ve sosyal gelişimlerini sağlamak öğrenme ortamlarını oluşturmak,onlara saygı,sevgi,yaparak-yaşayarak,işbirliği,sorumluluk,hoşgörü, yardımlaşma ve paylaşma gibi davranışları kazandırmak,vatan,millet,bayrak,aile ve insan sevgisini benimseyen milli ve manevi değerlere bağlı kendisine güvenen çevresi ile iyi bir iletişim kurabilen,dürüst,ilkeli,hak ve sorumluluklarını bilen saygılı ve kültürel çeşitlilik içinde hoşgörülü bireyler olarak yetişmelerine temel hazırlayan okul öncesi eğitim kurumuyuz.

Başarılar: 2013-2014 Eğitim Yılı Okullar Hayat Olsun projesinde ilimizin ilk ve tek anaokulu.

Saatler: sabah grubu: 07:30-12:30 öğle grubu: 12:30-17:30
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://Sureyyagunesanaokulu.meb.k12.tr

Adres - Hürriyet Mahallesi Şeyh Edebali Bulvarı 88.Sokak No2 Onikişubat/KAHRAMANMARAŞ

Yerleşim Yeri - Hürriyet Mahallesi 88.Sokak No:2 Onikişubat/Kahramanmaraş

Ulaşım Karayolu

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 5 km.